Lånekalkulator forbrukslån

Lånekalkulator Forbrukslån

Et forbrukslån tas opp for å dekke kostnader til forbruk. Man velger selv hva man ønsker å bruke et forbrukslån på. De vanlige årsakene til å ta opp et forbrukslån er lån til ferie, tv og andre kostbare elektroniske varer, hvitevarer, daglig forbruk og lån til større anledninger som bryllup.

Beløpet du kan låne i et forbrukslån er normalt mellom 10.000 og 350.000 kroner, avhengig av hva du ønsker å låne til og din betalingshistorikk. Nedbetaling er normalt mellom 6 måneder og 12 år.


Forbrukslån Uten Sikkerhet

Mange banker og låneinstitusjoner vil gi deg et forbrukslån uten sikkerhet. Dette betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet i bolig eller andre eiendeler.

Et slikt forbrukslån vil naturlig ha en høyere rente enn et forbrukslån med sikkerhet. Forbrukslån uten sikkerhet er dog det mest vanlige.

Forbrukslån på Dagen

Forbrukslån på dagen har blitt stadig mer populært og tilbys idag av flere finansinstitusjoner. Dette betyr at det gjør en rask vurdering av din betalingsevne før lånet overføres til konto.

Lånekalkulator

Forbrukslån med Lav Rente

Når man gjør undersøkelser på forbrukslån er det viktig å velge en leverandør med lav rente. I tillegg til renter finnes det ofte mange sjulte kostnader som etableringskostnad og månedlige betalingsgebyrer. Det er også variasjoner på hvilke kostnader som gjelder ved betalingsforsinkelse. Det er derfor viktig å gjøre nødvendige undersøkelser før du tar et forbrukslån.

Lånekalkulator Forbrukslån

Forbrukslån Bank Norwegian
Forbrukslån Gebyrfri.no /Santander
Forbrukslån Finansa.no
Forbrukslån GeMoney.no

Copyright © 2011 Lanekalkulator.net - Personvern - Lånekalkulator > Lånekalkulator Forbrukslån